Iu Org
07 marts 2024

Udvalgsbetjening får styrket fokus med ny organisering i Industriens Uddannelser

Med etablering af en ny afdeling ’Uddannelse & Udvalg’ styrker Industriens Uddannelser arbejdet med udvalgsbetjening. Desuden etableres et eventteam i kommunikationsafdelingen.

Den 1. marts 2024 trådte en række organisatoriske ændringer i kraft i Industriens Uddannelser.

Ændringerne betyder, at betjeningen af otte faglige udvalg, tre efteruddannelsesudvalg og to certificeringsudvalg samles i en ny afdeling med navnet ’Uddannelse og Udvalg’. Afdelingschef for den nye afdeling bliver Martin Liebing Madsen, der siden maj 2019 har været sekretariatschef for Industriens Fællesudvalg (IF).

Afdelingen ’Uddannelse og Udvalg’ indeholder tre teams - et team, der betjener Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI), et team, der betjener Industriens Fællesudvalg (IF) og et team, der betjener de øvrige udvalg og certificeringsudvalg. Sidstnævnte team refererer til afdelingschef Martin Liebing Madsen.

Industriens Fællesudvalg (IF) har fået en ny sekretariatschef, nemlig Louise Heiberg Lund, der har været chefkonsulent i IF siden oktober 2022. Der søges aktuelt efter en ny sekretariatschef for MI. 

Styrker kerneopgaven

- Vores kerneopgave består i at udvikle vores 38 erhvervsuddannelser og knap 1.000 AMU-kurser samt at yde en professionel udvalgsbetjening for vores otte faglige udvalg, tre efteruddannelsesudvalg og to certificeringsudvalg. Med ændringerne i organisationen styrker vi den faglige og ledelsesmæssige håndtering af udvalgsopgaverne og arbejdet med udviklingen af vores uddannelser. Samtidig styrker vi vores ledelsesmæssige båndbredde, siger Henrik Amdi Madsen, direktør i Industriens Uddannelser.

Afdelingschef Martin Liebing Madsen bliver ansvarlig for udviklingen af de tværgående og oftest større uddannelsesfaglige opgaver, fælles analyser, arbejdet med statistik og data på tværs af udvalgene, den løbende udvikling af uddannelseskonsulenterne og udvalgsbetjening på tværs af udvalgene.

Samtidig samles en række events som DM i Skills, konferencer og medaljearrangementer i et eventteam i afdelingen for ’Kommunikation, Projekter og Events’ med Thea Wanning som afdelingschef. 

Direktionen i Industriens Uddannelser består fremover af Henrik Amdi Madsen, Louise Dyreborg, Martin Liebing Madsen og Thea Wanning.

Ændringerne i direktionen og ledelsen kan ses her

Den nye struktur ses herunder. Klik på billedet for at se en stor version.

ny struktur i iu 2024

Kontakt os gerne og hør nærmere

Henrik Amdi Madsen

Direktør

Telefon

33 77 91 04

Mobil

21 44 07 65

E-mail

ham@iu.dk